Nieuws

Al voor het 5de jaar op rij verzorgt Plant-Axis de bloemdecoraties voor Opel en alle merken van de groep D’Ieteren. D’Ieteren staat voor Audi, Volkswagen, Seat, Skoda, Porsche, Bentley, Lamborghini, Bugatti en Yamaha. Dit jaar was er een ‘klein’ salon met vrijetijdsvoertuigen en bestelwagens. Sommige van de meer sportieve merken waren er nu niet bij. Ook Ferrari niet, waar we vorig jaar wel de bloemen plaatsten. Deze opdracht is voor Plant-Axis telkens een uitdaging. Vermits de bloemen ten allen tijde optimaal moeten zijn, wordt bijna alles om de 3 dagen vernieuwd. Daarenboven maakt de... Meer
Pidpa verzorgt de verdeling van het drinkwater in de provincie Antwerpen. Het hoofdkantoor in de stad Antwerpen heeft Plant-Axis gekozen om de algemene ruimtes aan te kleden met groen. Inkomhal, eetzaal en vergaderzalen hebben nu een kwaliteitsvolle maar toch budgetvriendelijke beplanting.
Als headsponsor van Agriflanders (Gent), was KBC voor zijn beursstand op zoek naar een passende bloemendecoratie. De opdracht voor Plant-Axis bestond erin open structuren in een strakke vorm te creëren, aangevuld met een stijlvolle bloemendecoratie. De metalen elementen omwikkeld met touw, hebben we op maat gemaakt. Verder werden de statafels in dezelfde stijl gedecoreerd.
Voor Limburgse ondernemers, managers en politici is de VOKA Nieuwjaarsinvitito een jaarlijks terugkerend event dat niet mag ontbreken op de agenda. Dit jaar waren er maar liefst 2800 aanwezigen. Plant-Axis kreeg de opdracht van S2 Rent (Genk) om de Veldeman etagetent sfeervol te decoreren met ‘Flower Power’ kleuren. Het meest opvallende hierin waren de 4 aan het plafond hangende decoraties, ieder in één van de 4 kleuren van het event.
Claes Distribution in Beringen is een toonaangevende groothandel in de vleesverwerkende sector. Dit najaar werden voor de vakhandel opendeurdagen georganiseerd. Als decoratief thema is voor een kerstsfeer gekozen. Zo werd een schaatspiste met kerststalletjes geïmiteerd om de standhouders in onder te brengen. Plant-Axis moest dus al heel vroeg een kerstdecoratie opdiepen. De rood groene bedrijfskleuren van Claes Distribution laten we zo veel mogelijk terugkomen in de decoraties.

Pagina's