Mitsumata takken

Wat zijn Mitsumata takken?

- De populaire Mitsumata takken vallen op door hun unieke vorm en takkenstructuur. Omdat Mitsumata takken natuurlijk zijn, vind je geen twee identieke takken. Ze delen wel een heel herkenbare eigenschap: de meeste Mitsumata takken groeien bovenaan uit tot drie nieuwe takken.
- In Japan maken ze hoogkwalitatief en erg fijn papier van de Mitsumata schors. De Mitsumata takken zoals wij ze kennen, hebben geen schors meer.
- Door de takken in water te weken worden ze flexibel en kunnen ze in bepaalde vormen gebogen worden. Zo kunnen ze wat losser van elkaar gaan staan voor een luchtige indruk, of net meer op elkaar gepakt voor dramatische structuren.

Mitsumata takken in verscheidene kleuren

- Op de gedroogde Mitsumata takken worden fijne polyestervezels gelijmd. Daardoor bestaan de takken in vele kleuren. Blijf je in lijn met de huisstijl van je bedrijf, waag je je aan felle tinten voor een kleurrijk feest of ga je voor een sobere kleur die rust brengt? Wij helpen je kiezen.

- Mitsumata takken staan vaak rechtop in grote potten of vazen. Leuk om je gasten naar de juiste ruimte te leiden tijdens een evenement, of om open ruimtes in te delen. Ook in plafonddecoratie kunnen Mitsumata takken verwerkt worden. Ontdek hier onze Mitsumata takken in verschillende kleuren en vormen Lees hier hoe we jouw evenement kunnen opfleuren